September 18, 2009

Ανοιχτές πόρτες για πάντα




Eκτιμώ απεριόριστα την ισχύ της ανθρώπινης λογικής, που διαπερνά τις φυσικές επιστήμες μέσω της παράλογης αποτελεσματικότητας των μαθηματικών.

Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα που δεν είμαι χορτοφάγος, αλλά πάντως με προβληματίζει η έλειψη σεβασμού σε οποιαδήποτε μορφή ζωής.

Δεν έχω υβριδικό αυτοκίνητο, αλλά σκοπεύω να αγοράσω μόνο όταν βελτιωθούν οι επιδόσεις και η αυτονομία τους, σε πείσμα της μοδάτης και αμετροεπούς περιβαλλοντικής υστερίας.

Ως αθεράπευτα ελευθερόφρονας έχω την πεποίθηση ότι  όλοι oι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες, άσχετα απο επιλογές και ιδιαιτερότητες.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια υπερκόσμια οντότητα, που απαιτεί  να  την ...  δοξολογούν  δουλοπρεπώς και χωρίς σταματημό, που ανταποκρίνεται σποραδικά σε προσευχές,  ενώ παράλληλα διατηρεί αρχείο με ηθικές επιδόσεις  για αξιολόγηση σε εύθετο χρόνο.

Απεχθάνομαι την συντριπτική πλειοψηφία  των  πολιτικών και  όσους άλλους κάνουν τεμενάδες σε ρασοφόρους, ακόμα και στο όνομα μιας πολιτικά ορθής ανεκτικότητας. Όλοι τους παραβλέπουν ότι η πίστη σε θρησκευτικούς μύθους είναι ιδιωτικό ζήτημα, ενώ η πολιτική είναι δημόσια.

εξέλιξη των ειδών μέσω της φυσικής επιλογής είναι  πολλαπλά διασταυρωμένο και επιστημονικά  αδιαμφισβήτητο  γεγονός. Aς μάθουμε επιτέλους να το αντιμετωπίζουμε κατάματα.


Ευγενής και ... κομψός απολογητής της υπέρτατης Θεϊκής οντότητας

ΥΓ: Συστήνω ανεπιφύλακτα κλικ στις 2 εικόνες

:)

3 comments:

Anonymous said...

Ωραία τα λες!
inalkotsok aka kostoklani. :-)

Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας said...

Χα, χα, θίγετε ένα αγαπημένο μου ζήτημα εις το οποίο αρέσκομαι πάντοτε να κάνω τον agent provocateur, πλην όμως δεν έχω τον χρόνο να σας τσιγκλίσω.

Η κοινή καταγωγή πολλών ειδών επί Γης έχει κάθε επιχείρημα υπέρ της η θεωρία της εξελίξεως δια της φυσικής επιλογής δεν είναι παρά μια ακόμη αίρεσις με τον γενειοφόρο της προφήτη. Αυτά, συνελόντι ειπείν... ;-)

Anonymous said...

Πολύ ωραία τα λες.
Λ.